Verzekeringen

Visit Scandinavia adviseert jou om altijd een kortlopende reis-en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit geeft jou veel meer zekerheid voor en tijdens jouw reis. 

Op basis van jouw wensen kun je verschillende kortlopende reisverzekeringen afsluiten. 

1. De basis reisverzekering: Een reisverzekering waarmee je tegen de belangrijkste risico’s bent verzekerd. Je kunt hierbij nog aanvullende dekking(en) afsluiten. Voor jouw reis is Europadekking normaal gesproken voldoende. 

2. De comfort reisverzekering: Deze is hetzelfde als de basis reisverzekering en hierbij kun je ook aanvullende dekking(en) afsluiten. Voor de aanvullende dekkingen zoals ongevallen of bagage, krijg je bij een comfort reisverzekering een hogere vergoeding uitgekeerd. Voor jouw reis is Europadekking normaal gesproken voldoende.

3. De optimale reisverzekering: De meest uitgebreide reisverzekering. Bagage en geneeskundige kosten zijn bijvoorbeeld inbegrepen. Voor jouw reis is Europadekking normaal gesproken voldoende.

Daarnaast is het verstandig om een kortlopende annuleringsverzekering in het geval de vastgelegde reis niet kan doorgaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Hier kan je ook een keuze maken uit verschillende opties.

1.De basis annuleringsverzekering: Met de basis annuleringsverzekering bent je goed verzekerd, als je de reis moet annuleren. De kosten voor ongebruikte reisdagen zijn hierbij inbegrepen.

2. De allrisk annuleringsverzekering: Wanneer je zelf wilt bepalen om welke reden je de reis annuleert is de allrisk annuleringsverzekering een uitkomst. Bijvoorbeeld als je een nieuwe baan hebt gekregen en daar direct moet beginnen.

Het is bij beide kortlopende annuleringsverzekeringen mogelijk om een waarnemer mee te verzekeren. Het afsluiten dient binnen 7 dagen te gebeuren, nadat jouw reis is vastgelegd. 

Voor meer informatie en het het afsluiten van een reis-en annuleringsverzekering kan je terecht bij Europeesche Verzekeringen.

Wij Scandinavië

Vanuit onze passie voor Scandinavië bieden wij unieke reizen naar Noorwegen, Zweden, IJsland, Denemarken en Finland. Onze reizen zijn op maat gemaakt en samengesteld door echte kenners. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie naar Scandinavië?