Ontdek de magie van IJsland

Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Reykjavik is een levendige en moderne stad die bekend staat om de kleurvolle gebouwen, museums en heerlijke restaurants. De warmwaterbron van de Blue Lagoon is de plek voor ontspanning en rust. Wil jij ook nog het Noorderlicht en het schitterende omliggende landschap zien? Het kan allemaal! Deze stad is hét startpunt om IJsland te ontdekken en de magie van het land te ervaren. Wie neem jij meer naar Reykjavik?

Visit Scandinavia kan je de volgende hoogtepunten absoluut aanbevelen.

Onze persoonlijk geselecteerde locaties

Waarom Reykjavik?

Reykjavik is een hippe stad waar je heerlijk kunt eten, ontspannen en uitgaan. Het is tevens het startpunt voor jouw ontdekkingsreis door magisch IJsland.

  • Knusse sfeer en traditionele winkels
  • Warmwaterbronnen en prachtige natuur
  • Het startpunt voor een rondreis door IJsland.

Laat je verassen door Reykjavik

Nú tijdelijk €25,- korting en met gratis reisgids!

Wat kun je verwachten?

Unieke locaties

Wij bieden unieke en gunstig gelegen hotels en B&B’s die je nergens anders vindt.

Reisvoorstel op maat

Ons team maakt een uniek reisvoorstel op maat dat past bij jouw wensen en budget.

De beste ervaring

Wij bieden de allerbeste ervaring en zorgen voor een zorgeloze vakantie en 100% tevredenheid.

Excursies

Blue Lagoon

Een bezoek aan de magische Blue Lagoon mag niet ontbreken tijdens je reis naar Reykjavik! De temperatuur van het prachtige blauwe water ligt tussen de 37 en 40 graden. The Blue Lagoon is eigenlijk een groot warmwaterbad op een bijzondere plek. Het hete bronwater wordt gebruikt om de spa te vullen. Voor ultieme ontspanning kun je een reservering maken in de Retreat Spa. In het Moss restaurant kun je genieten van heerlijke IJslandse gerechten. Wij zijn fan! 

Golden Circle dagtour

Ontdek in één dag de magie van IJsland met de Golden Circle excursie. De Golden Circle is een adembenemende route door IJsland van zo'n 300 km. Tijdens de route bezoek je drie populaire hoogtepunten van IJsland: Geysir Geothermal Park, de Gullfoss Waterval en Thingvellir National Park. De excursie start 's ochtends in Reykjavik en eindigt ' s avonds ook weer in Reykjavik. Deze excursie mag niet ontbreken tijdens jouw stedentrip naar Reykjavik.

Het Noorderlicht

Tijdens deze excursie ga je samen met een lokale gids op pad om het Noorderlicht te bekijken. Het Noorderlicht, ook wel bekend als Aurora Borealis, is een bijzonder natuurverschijnsel. Op IJsland is er bijna geen luchtvervuiling, waardoor het een van de beste plekken is om het bijzondere lichtspektakel te zien. Al onze specialisten hebben deze excursie gedaan en zijn het over een ding eens: iedereen moet dit spektakel eens in zijn of haar leven hebben gezien. Een echte aanrader voor je stedentrip naar Reykjavik!

Wij Scandinavië

Vanuit onze passie voor Scandinavië bieden wij unieke reizen naar Noorwegen, Zweden, IJsland, Denemarken en Finland. Onze reizen zijn op maat gemaakt en samengesteld door echte kenners. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie naar Scandinavië?