Warme sfeer en Deens design

Kopenhagen is een kleurrijke, sfeervolle en compacte stad die je perfect met de fiets kunt ontdekken. De hoofdstad van Denemarken staat bekend om haar vooruitstrevende modetrends, Deens design en uitmuntende restaurants. In Kopenhagen kun je dan ook heerlijk winkelen, cultuur snuiven, eten, en relaxen. In deze hippe kuststad moet je zijn geweest. Wie neem jij mee naar Kopenhagen?

Visit Scandinavia kan je de volgende hoogtepunten absoluut aanbevelen.

Strøget: Ga shoppen en flaneren in deze lange winkelstraat tussen het stadhuisplein en Kongens Nytorv. Strøget is het winkel- en wandelgebied van Kopenhagen, met winkels van nationale en internationale modemerken, grote warenhuizen, designwinkels en trendy cafés.

Tivoli: Een park voor alle generaties en betovert met een dromerige mix van attracties, kermisspelletjes, paviljoenen en optredens. Behalve de bekende attracties zoals een achtbaan, zweefmolen en speeltuinen kan je hier ook terecht voor culturele hoogtepunten. Bekijk bijvoorbeeld een balletvoorstelling of ga naar een jazz concert. Op zaterdagavond kan je hier genieten van de beroemde vuurwerkshow.

Frederiksstaden: Een bezoek aan het koninklijke Kopenhagen mag niet ontbreken. Je hebt hier 4 prachtige paleizen en het Amalienborg museum. Elke dag om 12:00 uur is er een wisseling van de wacht en als de koningin thuis is, is dat een grote gebeurtenis.

De Kleine Zeemeermin: Maak een mooie wandeling vanuit Nyhavn en onderweg zie je ook nog bijvoorbeeld het operagebouw en andere historische gebouwen.

Christiania: Een stukje Kopenhagen dat er eigenlijk niet bij wil horen. Een soort van vrijstad met galeries en exposities van creatieve bewoners en kunstenaars. Je kan hier bijzondere zelfgebouwde huizen, gezellige tuintjes, eetcafés, biertuinen en muziekpodia vinden.

Nyhavn: Door de levendige kleuren en oude zeilschepen is Nyhavn een bekende attractie in Kopenhagen. Neem een kijkje bij huisnummer 20: hier woonde Hans Christian Andersen in 1835, toen hij zijn eerste sprookjesboek schreef.

Onze persoonlijk geselecteerde locaties

Waarom Kopenhagen?

Kopenhagen heeft een relaxte, gemoedelijke sfeer. De kleurrijke stad biedt heerlijk eten, Deense gezelligheid en dagen winkelplezier.

  • Geweldig eten en relaxte sfeer
  • Perfecte stad om met de fiets te ontdekken
  • Dagen winkelplezier en de laatste modetrends

Geniet straks van heerlijk Kopenhagen

Nú tijdelijk €25,- korting en met gratis reisgids!

Wat kun je verwachten?

Unieke locaties

Wij bieden unieke en gunstig gelegen hotels en B&B’s die je nergens anders vindt.

Reisvoorstel op maat

Ons team maakt een uniek reisvoorstel op maat dat past bij jouw wensen en budget.

De beste ervaring

Wij bieden de allerbeste ervaring en zorgen voor een zorgeloze vakantie en 100% tevredenheid.

Wij Scandinavië

Vanuit onze passie voor Scandinavië bieden wij unieke reizen naar Noorwegen, Zweden, IJsland, Denemarken en Finland. Onze reizen zijn op maat gemaakt en samengesteld door echte kenners. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie naar Scandinavië?